Lazerle Temassız Metal İşleme

Lazerle Temassız Metal İşleme

İnce Metal Parçalar Mekanik İşlemlere karşı hassas yapıda oldukları için; geleneksel CNC tezgahları mm ve micron seviyesinde hassas metal parçaları işlemeye uygun değildir.

Geleneksel ve mekanik yöntemlerle parçaların işlenmesinin mümkün olmadığı noktada Fiber lazerler temassız ve bilimsel doğrulukta hassas yüzey işleme kabiliyetleriyle yeni bir çığır açmıştır.

Fiber Lazer Sistem Markalama Makinelerinin Medikal mikro işleme ve markalamada yaygın kullanımının yanısıra hassas parça kesim ve işaretlemede kuyumculutan,saate, uzay endüstrisinden ,kalıp endüstrisine birçok alanda kullanımı yaygınlaşmaktadır.

Çelik,prinç,altın,gümüş,aluminyum gibi yaygın kullanılan birçok metalde konu hassas kesim ve işleme olduğunda gelişen Fiber lazer teknolojisi çözüm ve fırsatlar yaratmaktadır.

Lazer Sistemler kendi içlerinde farklı dalga boyları ve atım süreleriyle ; UV Lazer,CO2 Lazer, Fiber Lazer Ana başlıklarının yanı sıra nano saniye lazer, piko saniye lazer, femtosaniye lazer olmak üzere birçok alt başlıkta farklı sektör ihtiyaçlarına göre yapılandırılmıştır. ODMTECH Dünyada ki Lazer Teknolojisini, Paydaşları ile beraber yakından takip edip ,teknolojiyi kullanıcı dostu kabiliyette ve yalın üretime uygun olarak sunmak için sürekli AR-GE çalışmaları yürütmektedir.

Fiber Lazer teknolojisine paralel gelişimini sürdüren yazılım (software ) lazer ışığının kontrollü bir şekilde farklı materyallere uygulanmasında sınırlı kalınan mikron mertebesinde alan tarama ve işleme çözümleri için geliştirilmeye devam etmektedir.

Farklı metal cinslerinin işlenmesinde ve markalanmasında lazerin gücünün yanı sıra atım hızı ayarlanabilir frekans, ışın çapı, yüzey tarama hızı, lazer güç kaynağı atım ve lazer galvo tarama kafasının pozisyon ayarları geliştirilen lazer kontrol yazılımıyla sağlanmaktadır. Odmtech sektörel ihtiyaçlara göre geliştirdiği lazer kontrol yazılımlarında parametre kayıtlarını özel parametre kütüphaneleriyle birlikte müşteri kullanımına sunmaktadır. Odmtech sektöründe ilk olarak online eğitim ve destek platformuyla müşterilerinin kesintisiz hizmet alması ve veri kayıplarının önüne geçmek için çalışmaktadır. Gelecek yıllarda web tabanlı çevirimiçi destek ,izinli 24 saat gözetim ve hata ayıklama için geliştirdiği yapay zeka desteğini platformuna ekleyecektir.

Türkiye Yüzyılını taçlandıracak üreticimizi ve ihracatçımızı destekleyecek teknolojik kalkınma hamlesinde Odmtech Türk Markası olarak ihracat yolunda katmadeğerli ürünler oluşturmak için Türkiye ye teknoloji transferini misyon edinmiştir. Misyonumuz Büyüyen Türkiye’nin, Büyüyen ekonominin, destekçisi ve paydaşı olmaktır.

Üretim de Sanayileşme ne kadar önemeliyse ,Sanayide Teknoloji Kullanımı okadar çok önem kazanmaktadır. Karanlık Fabrika ve üretim tesislerinin konuşulduğu hatta devreye alındığı 21.Yüzyıl Üretimde çığır açacak yeniliklerin beklentisini taşımaktadır. Sanayi 2.0 -3.0 – 4.0 derken Nesnelerin interneti ,haberleşme, izlenebilirlik teknolojik devrimin yapıcılarıdır.

ODMTECH İLETİŞİM FORMU